سخر الإعلامي إبراهيم فايق من تعثر انتقال الأردني عودة الفاخوري، لاعب الحسين إربد، إلى صفوف بيراميدز خلال فترة الانتقالات الشتوية الجارية.
وقال فايق، عبر صفحته الشخصية على موقع التواصل الاجتماعي «فيسبوك»:«عودة الفاخوري، بلغة السوق، صفقة اتحرقت.. لا بيراميدز هياخدها ولا هينفع يلم الموضوع بعد الكلام اللي اتقال في حقه».
وأضاف:«ولا الأهلي هيبقى بديل، ده غير إنه بيتكلم مع لاعبين تحت السن يتم قيدهم محليًا فقط، بعد ما اكتملت قائمته الإفريقية».
وأوضح فايق ساخرًا:«نطلع من القصة دي بإيه؟ إن كل حاجة كانت خلصانة لبيراميدز، وإن شاحن إبراهيم فايق كالعادة برنس، بس شاحن بيراميدز هو اللي طلع مسرّب».
وأتم تصريحاته قائلًا:«اللاعب كان عندهم وبتاعهم ومشحون 100%، وهم نسيوه على الشاحن.. ده عيب استخدام مش صناعة يا بيه».
وكانت تقارير صحفية قد كشفت عن تعثر صفقة انتقال عودة الفاخوري إلى بيراميدز خلال الميركاتو الشتوي الحالي.